INTRO & CRUISE 


Intro og cruise er absolut vores mest populære mulighed. Og det forstår vi godt. Tid nok til at blive tryg ved skateboardet, og mulighed for at give den gas. Og turen rundt på flyvestationen er bare magisk. 


  • Grundig introduktion
  • Lær skateboardet at kende på lukket sikkert område
  • Roligt cruise rundt på flyvestationen
  • Røverhistorier om de historiske steder


Efter en grundig introduktion triller vi ned til vores store øveområde, hvor vi bliver fortrolige med boardet. Når vi er trygge ved at alle er trygge sætter vi ud på en cruisertur rundt på flyvestationen.


Vi kommer forbi den store brede landingsbane med plads nok og flyhistorisk musseum. Vi kommer forbi filmbyen, de historiske hangarer og der hvor Paven kyssede jorden.


Vi oplever en bladning cool skate-surf og historiens vingesus som hele flyvestationen emmer af.


Intro & cruise er god til jer, der gerne vil opleve følelsen, som har fanget de fleste e-skatere verden over. Til gruppen eller familien, der vil have en god oplevelse sammen, hvor alle kan være med.


Varighed ca. 1.5 time med ca. 1 times køretid på boardet.

Pris: 390 kr. pr. person. 

FIRMAARRANGEMENTER

Hold jeres næste firmaarrangement hos os. Vi giver jer en helt igennem unik oplevelse på den historiske flyvestation i Værløse.


Vi er det eneste sted i Danmark, hvor I kan ryste kollegaerne sammen på elektrisk skateboard. Og kombinationen af vores elektrisk skateboards og den historiske flyvestation, er så unik, at vi godt tør garantere jer en uforglemmelig oplevelse. 

Vi gør et stort nummer ud af sikkerheden, og er mestre til at få alle med ud og køre trygt og sikkert. Faktisk har vi endnu ikke haft en eneste med ude, som har måtte opgive.


Vores aldersdronning er 67 år sej og HR medarbejder fra en større it-virksomhed, som aldrig havde stået på et skateboard. 10 minutter på boardet, og hun susede rundt som en garvet asfaltsurfer. 


Vi klarer både de helt små interne grupper samt hele den store afdeling. Vi sørger for jeres egne instruktører, og at alt kører som smurt.

Vores gode venner i Shelter 214 kan sørger for alt godt til gangen og 
faciliteter, hvis I har brug for at kombinere turen på skateboard med et oplæg eller et møde.

Vi er også mobile og kommer gerne ud til jer med vores skateboards. 

FAMILIETUR

Inviter din familie med ud på en tur på flyvestationen. Vores ture er den perfekte familieaktivitet. 

Det har vist sig, at vores kernekunder er familier. Og vores ture taler til alle i familien. Det er nyt. Det er sikkert. Og alligevel vildt nok til, at mor og far også synes det er sjovt. 

Det er midt i naturen, hvor det emmer af historie, og Shelter 214 byder på lækkerier til ganen, og et sted at slappe af med liggestole, havespil og andre facilliteter.  

Det bliver altså ikke mere perfekt!

Turene er fra 10 år, hvilket er den ideelle startalder. Men vi kan have robuste poder, med gåpå mod,  med ude helt fra 8 års alderen. Vi anbefaler, at I lige kontakter os inden i booker, hvis I har unge med under 10 år. 

Unge under 13 skal være ifølge med en voksen. 

VENINDE- / VENNETUR

Kvindeloger, herredag og polterabends finder den perfekte aktivitet hos os. 

Vi sørger for udfordringer til de modige og sørger for, at få de forsigtige med. Hos os er det trygt og sikkert, at kaste sig ud i noget man aldrig har prøvet før.. 

Vi får alle med ud og køre. Faktisk har vi endnu ikke haft nogen med der har måtte opgive. 

Den mest populære tur er Intro & cruise, men vi har også andet på menuen så som Intro & ræs, hvor vi sætter baner op og kører på tid. 

Kombiner turen på elektrisk skateboard med hygge i Shelter 214. Her er der øl, vand, is, kaffe og lækre snacks. 

Er gruppen stor nok sørger vi for jeres egen instruktør.